Kütüphanemizden Haberler

Deraliye Osmanlı Mutfağında okurlarımız ve çalışanlarımız ile ”Mutfak Atölyesi” yapıldı

Yorumlar0 Görüntülenme3

Deraliye Osmanlı Mutfağında okurlarımız ve çalışanlarımızdan oluşan bir grup ile Osmanlı Mutfağından Ballı Gemici Böreği, Vişneli Yaprak Sarması ve Babagannuş yapıldı. Bu değişik 3 ayrı lezzetin; Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz ile beraber tadına baktık. Yemeklerin yapımını katılımcılarımıza öğreten Muhammet Bey’e teşekkür ederiz.

Daha fazlası için tıklayınız..

İlgili Yazılar

Bir Yorum yazın..

Email adresiniz yayınlanmayacaktır, Zorunlu alanlar işaretlenmiştir. *

Selected Title